Produse vizualizate

Filtru Apa 7"X3/4 Polifosfat Alfakal

wlt Polifosfat 7"x3/4

ATENTIE, din cauza perioadei aglomerate, unele colete pot avea intarzieri.

Ender

103,84 lei

Informatii

Aceste filtre cu polifosfati uz tehnic sunt filtre care contin cristale de polifosfat, alimentar sau nealimentar. Polifosfatul este dizolvat in apa si inveleste calcarul cu un film subtire si astfel anihileaza tendinta de depunere a particulelor de calcar. Polifosfatul se consuma in timp dupa care filtrul trebuie desfacut si reumplut. Cu cat apa este mai dura, cu atat dozajul de polifosfat este mai mare. Acest filtru de apa cu polifosfati este folosit la intretinerea centralelor termice, boilerelor, instanturilor,masinilor de spalat si a altor aparate electrocasnice care intra in contact cu apa dura.

Aceste filtre de apa cu polifosfati au o dubla actiune :

  1. Anticalcar deoarece impiedica precipitarea bicarbonatilor de Ca si Mg dizolvati in apa in carbonati insolubili.
  2. Anticoroziva prin acoperirea peretilor tevilor cu un film protector subtire care impiedica ca acestia sa vina in contact cu oxigenul sau dioxidul de carbon dizolvat in apa, acestea fiind principalele cauze de coroziune.

Polifosfatii de-a lungul timpului tind sa elimine depunerile din tevi si boiler . Efectele descrise mai sus sunt maximizate atunci cand valoarea pH-ului apei este intre 6 si 7. Aceste filtre de apa cu polifosfati prelungesc durata de viata, si eficientizeaza functionarea centralelor termice, boilerelor, robinetilor, masinilor de spalat, si a instalatiilor de incalzire.

Efectele folosirii acestui tip de filtru la masina de spalat sunt:

  1. Reducerea consumului de detergent, balsam si sare dedurizatoare la masinile de spalat vase;
  2. Efect de anticalcar, protejand masinile de spalat (rezistente, cuve, tamburi si supape);

Necesita adaugarea unui by-pass la instalatie pentru a opri apa in timpul schimbarii granulelor de polifosfati. se monteaza in pozitieverticala cat si orizontala.

15 alte produse in aceeasi categorie:

Follow us on Facebook

www.price.ro - your shopping expert Viziteaza site-ul MariReduceri.ro pe ShopMania